Hello world!

Welkom bij Recyclederuimte.nl

Op deze site wordt u geïnformeerd over de elementen van een duurzaam verkeersbeleid. Deze site helpt u bij het vormgeven van een duurzaam gemeentelijk verkeersbeleid.

In het menu visie kunt u lezen hoe een duurzaam verkeersbeleid er in de ogen van Stichting Natuur en Milieu en de provinciale Milieufederaties uit ziet. Onder deze pagina vindt u ook de meest relevante wet- en regelgeving en diverse subsidieprogramma’s die interessant zijn voor gemeenten.

Het menu maatregelen neemt u mee langs de belangrijkste aandachtspunten en maatregelen van een duurzaam gemeentelijk verkeersbeleid. In de tekst vindt u links naar andere sites opgenomen waar aanvullende informatie is te vinden.

Het mobiliteitswiel is een interactief onderdeel. U kunt uw eigen gemeentelijk verkeersbeleid op haar duurzaamheid toetsen en vergelijken met andere gemeenten. Aan de hand van een vragenlijst over verschillende aandachtspunten wordt u een mobiliteitswiel getoond, dat u op inzichtelijke wijze toont hoe het met het beleid van uw gemeente is gesteld.

Disclaimer: Deze site was onderdeel van natuur en milieu Nederland, de gezamenlijke website van de 12 provinciale Milieufederaties en Stichting Natuur en Milieu. De site was ontwikkeld in het kader van het project Goed gemeentelijk verkeersbeleid: “laten we het kort houden”, dat in 2004 is uitgevoerd door Stichting Natuur en Milieu en de milieufederaties van Groningen, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland en Zeeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *